Om meg og bloggen

Så var det plutselig på tide å tenke på å få barn nr 2. Har ei nydelig jente fra før av og er lykkelig gift med mannen i mitt liv. Litt sånn hverdags-lykkelige da altså. I forbindelse med en graviditet syns jeg det er ekstra viktig å ta vare på meg selv og kroppen, både av hensyn til lille frø og til meg selv og familien. Så får vi håpe at resultatet etter hvert blir en sunn kropp, i en sunn kropp.

Jeg trengte ikke å prøve lenge og har tydeligvis ganske lett for å bli gravid. Prøveperidene 1, 3 og 4 endte i graviditet. Tatt i betraktning av at vi bommet på eggløsningen i prøveperiode 2, er det jo gode tall. Dessverre endte både prøveperiode 1 og 3 i tidlige spontanaborter hhv i juli og november 2011. Det var ganske tungt, og dermed har også dette vært et tema her. I februar 2012 ble jeg gravid igjen. Det ble et litt trøblete svangerskap hvor jeg var sykemeldt og måtte ta det veldig med ro mesteparten av tida pga blødninger og rielignende kramper/smerter. Og så, endelig, fikk jeg min lille gutt i oktober 2012, og lykken, og familien, er komplett 🙂

I denne bloggen vil jeg skrive om alle mulige tanker, temaer og erfaringer jeg møter i løpet av både prøvingen og svangerskapet, og i barseltiden etterpå. Mye vil handle om svangerskapet i seg selv, men det vil også kunne komme innlegg knyttet til foreldrerollen, fysisk og psykisk helse, relevante nyhetssaker osv.

Jeg er altså en helt vanlig person uten noen faglig kompetanse på hverken graviditet, kosthold eller trening. All info på denne bloggen er altså basert på egne erfaringer, og subjektive meninger. I tillegg vil det refereres til artikler, bøker osv som jeg syns er interessante, uten at jeg kan forske noe på innholdet selv.

Og bare for å ha sagt det med en gang, dette er en blogg om graviditet og livsstil, fra prøving til barsel. Så her vil det bli snakk om både mensen, eggløsning og andre kvinne-kroppslige ting som normalt kanskje er litt for intimt til å snakke så høyt om.

Reklamer

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s